Hoppa till sidans innehåll

HÖSTEN 2021


CLASSIC GYMPA

Konditionspass som varvas med styrka. Högt tempo till glad musik Pausar under hösten 2021

 

ENERGIGYMPA 

Ett energifyllt pass med inslag av zumba. Betoning på glädje genom en mix av zumba, kondition, styrka, core och puls. Här får kroppens alla muskler arbeta.

 

HÄLSOGYMPA

Ett pass med fokus på rörlighet och smidighetsträning, där det dessutom finns tid och utrymme för extra balansträning, grundlig nedvarvning och stretch.

 

MOVE IT

Ett effektivt och utmanande konditionspass där vi mixar styrka, kondition, dans och core. Tillsammans med en stor portion humor och glädje får vi ett fartfyllt och roligt pass som sätter igång hela kroppen.

 

MÅ-BRA-GYMPA

Enklare träning med kondition och styrka.

 

MUSKELTRÄNING

Ett svettigt, roligt och utmanande träningspass, där du tränar igenom hela kroppen med hjälp av gummiband, hantlar och din egen kroppsvikt. Rörlighet, balans, styrka och stabilitet ligger till grund för alla övningar. Innehåller hopp.

 

TABATA/CIRKELTRÄNING

Tabata är intervallträning där du tränar 20 sek, vilar 10 sek upprepat 8 ggr = 4 min/block.

Cirkelträning är ett varierat pass där du använder din kroppstyngd och div redskap som motstånd. 

Både tabata och cirkelträning förbättrar din muskelstyrka och kondition.

Passen växlar efter 2 veckor.

Pausar under hösten 2021

 

YOGA

Ett stillsamt men utmanande yogapass. Med hjälp av olika rörelser och andning får du kroppen i balans.

 

ZUMBA

Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella hitlåtar. Varje låt kombinerar ett antal sekvenser med återkommande steg vilket gör det enkelt att haka på för den sköna musiken.
Stommen i ett zumbaträningspass är de fyra grundrytmerna salsa, merengue, cumbia och reggeaton. Utöver dessa kan andra rytmer förekomma, som t ex samba, flamenco och disco.Varje låt har sin egen koreografi, oftast ett par olika rörelser anpassade till låtens uppbyggnad.
När du dansar med massor av energi i rörelserna kombinerar du nöjet med riktigt bra träning för både styrka och kondition.
Som deltagare behöver du inga förkunskaper, det passar både dansanta som o-dansanta - äldre som yngre! Instruktören visar förslag till steg och det är upp till deltagaren själv att tolka stegen. Det viktiga är inte att göra exakt som instruktören utan det viktigaste är att ha kul! Det är bra att vara medveten om att vissa av stegen är snabba men man brukar hänga med efter par gånger. Ge det tre, fyra gånger, då börjar du känna igen musik och steg och då kan du lättare slappna av och njuta av dansen/träningen. Och glöm inte bort det viktigaste... Zumba® är till för att du ska ha ROLIGT! Det enda du behöver är att "följa flödet" och ha skoj! Det är Zumba :)

 

Uppdaterad: 08 AUG 2018 14:10 Skribent: Eva Ahlkvist

___________________

Kansliet hälsar:

God fortsättning 2022

Här nedan ansöker ni om Epassi-friskvård

TÄNK PÅ! Ni kan inte dra ert medlemskap, det är personligt (annars är det ju kommunen som tränar) den betalningen ska gå via er faktura ni fått av Korpen Hässleholm

https://www.actiway.se/friskvard/korpen-hassleholm

Kontakt med kansliet:

Enligt överenskommelse i första hand kontakt via epost This is a mailto link  telefonnummer 0451-80160

 
Actiway

 #thisisKorpen

Korpens Tidning Online

Postadress:
Korpförening Hässleholm - Korpen
Hässleholmsgården
28135 Hässleholm

Kontakt:
Tel: 045180160
E-post: info@korpenhasslehol...

Se all info