Hoppa till sidans innehåll

Om Korpen


Korpen är ett riksförbund som är uppbyggt av hundratals lokala föreningar. Det är i de här föreningarna som verksamheten sker. Föreningarna har egna styrelser och fattar beslut om sin egen verksamhet.


Våra värdeord
Korpen står för glädje, gemenskap och att alla är välkomna! Uppdraget är att se till att människor sportar och har kul tillsammans! 

Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet 

Korpen är ett av de större förbunden inom Riksidrottsförbundet, där vi har varit medlemmar sedan 1976.

Korpen består i grund och botten av de lokala korpförbunden och korpföreningarna, där medlemmarna själva bestämmer över sin lokala verksamhet. Korpföreningarna stöds av Specialdistriktsförbunden (SDF), som utöver sin stödjande roll mot föreningarna har ett samordningsansvar inom sina respektive distrikt. Dessa tillsammans utgör själva förbundet - Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet.

Vår huvudorganisation Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har sitt kansli i Stockholm. Rikskorpens hemsida finner du på www.korpen.se 
Där hittar du mer information om Korpens organisation.

 

Alla Platsar!

Alla platsar i Korpen oavsett nationalitet, religion, ålder, kön, fysiska och psykiska förutsättningar. Man kan röra på sig tillsammans med andra eller helt för sig själv. Det är glädje, rörelse och gemenskap som genomsyrar vår verksamhet. Att vi regelbundet bör röra på oss handlar inte bara om att kroppen ska må bra och  orka mer, utan det handlar framförallt om gemenskap och att ha roligt!
Uppdaterad: 07 OKT 2015 11:03

___________________

Kansliet hälsar:

Här nedan ansöker ni om Epassi-friskvård

TÄNK PÅ! Ni kan inte dra av ert medlemskap via Epassi, det är privat

https://www.actiway.se/friskvard/korpen-hassleholm

Kontakt med kansliet:

Via epost This is a mailto link 

telefonnummer 0451-80160

 
Actiway

 #thisisKorpen

Korpens Tidning Online

Postadress:
Korpförening Hässleholm - Korpen
Hässleholmsgården
28135 Hässleholm

Kontakt:
Tel: 045180160
E-post: info@korpenhasslehol...

Se all info