Hoppa till sidans innehåll

I Korpen är du försäkrad


Folksam

Alla som är med i ledarledd verksamhet, serieverksamhet eller regelbunden återkommande verksamhet i Korpen är försäkrade. Det är föreningen som är ansvarig för att teckna försäkring för sina medlemmar.
När du blir medlem i Korpen betalar du en medlemsavgift. I denna avgift ingår försäkring. Försäkringen gäller vid olycksfallsskador som inträffar under deltagande i arrangemang anordnade av Korpen. Medlemskap krävs för att man skall kunna delta i Korpens aktiviteter och för att försäkringen skall gälla.

 

Folksam är försäkringsgivare från 1 januari 2014
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har med Folksam tecknat ett avtal om olycksfallsförsäkring för Korpens medlemmar och alla deltagare i Korpens öppna arrangemang. Avtalet gäller från och med 1 januari 2014 till och med 31 december 2016.

 

Den första januari 2016 utökar Folksam sin försäkring så att medlemmar även är försäkrade under korplagens egna träningar.

Försäkringen gäller för olycksfallsskador som inträffar vid deltagande i match, tävling, organiserad träning eller under öppna arrangemang anordnade av Korpen och dess distriktsförbund samt vid organiserad träning anordnad av Korplag. Den gäller också under direkt färd till och från dessa aktiviteter. Om en aktivitet sker på annan ort än hemorten (även utomlands) gäller försäkringen även under resor och vistelse i samband med denna.

 

De villkor som gäller för försäkringen och all annan information rörande denna hittar du via länken nedan. Den skadade gör själv en skadeanmälan via webben eller per telefon på nummer 0771-960 960. För att underlätta skadeanmälan är det bra att ha Korpens försäkringsnummer K 65500 till hands.

 

Villkor och information gällande Korpens olycksfallsförsäkring för utövare från och med 1 januari 2014.

 

>> Anmäla din skada här (välj olycksfall)

 

>> Försäkringsinformation 

 

>> Folksams Försäkringsvillkor

Uppdaterad: 08 AUG 2018 13:47

___________________

Kansliet hälsar:

Här nedan ansöker ni om Epassi-friskvård

TÄNK PÅ! Ni kan inte dra av ert medlemskap via Epassi, det är privat

https://www.actiway.se/friskvard/korpen-hassleholm

Kontakt med kansliet:

Via epost This is a mailto link 

telefonnummer 0451-80160

 
Actiway

 #thisisKorpen

Korpens Tidning Online

Postadress:
Korpförening Hässleholm - Korpen
Hässleholmsgården
28135 Hässleholm

Kontakt:
Tel: 045180160
E-post: info@korpenhasslehol...

Se all info